NAJLUĐA RUSKA PROPAGANDA PROTIV SAD-A IKADA! Urnebesni snimak zapalio je društvene mreže: Izvini, majko Rusijo! Vraćamo se! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.10.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon početka invazije na Ukrajinu veliki broj izbeglica iz Rusije potražilo je utočište u SAD-u.

NAJLUĐA RUSKA PROPAGANDA PROTIV SAD-A IKADA! Urnebesni snimak zapalio je društvene mreže: Izvini, majko Rusijo! Vraćamo se! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Prema zvaničnim podacima u Americi, rat u Ukrajini doveo je do ogromnog broja tražioca azila iz Rusije.

U prvoj polovini ove godine čak 35 puta više ljudi nego što je to bilo prošle godine u istom periodu pobeglo je iz svoje rodne zemlje u SAD.

Preko 8500 njih je pokušalo da uđe u zemlju preko granice sa Meksikom (prošle godine tek 249), a 9 od 10 njih koristilo je zvanične prelaze u San Dijegu.

Međutim, predpostavlja se da je sada taj broj i nekoliko desetina puta veći, budući da je ruski lider krajem septembra naložio mobilizaciju, što je nateralo veliki broj njih da odmah napuste zemlju.

- Da bismo zaštitili našu domovinu i naš intergritet, smatram da je neophodno da podržim delimičnu mobilizaciju - rekao je Putin u govoru koji su prenosile ruske televizije, a prethodno je mobilizaciju predložilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ipak, porast broja izbeglica iz Rusije zabeležen je još pre početka rata i uvođenja sankcija od strane SAD-a i Evropske unije.

Očajni zbog ovakvih brojki, Rusija je počela sa propagandom protiv ove zemlje, kako bi odvratila svoje sunarodnike da ostanu.

 

 

U klipu koji se širi na društvenim mrežama porodica koja se nalazi u avionu veoma je uzbuđena jer putuje u Sjedinjene Američke Države kako bi se tamo nastanila, a tokom tog putovanja se upoznaju sa mentalitetom i prilikama u ovoj zemlji.

Prvo se suočavaju sa ženom koja im govori da je Amerika "zemlja mogućnosti" i "najslobodnija zemlja na svetu", a zatim se ispostavlja da je u istopolnom braku, kada joj supruga dolazi i seda pored nje, što za ovu porodicu predstavlja svojevrsan šok.

Neprilike se nižu kada pokušavaju da pojedu meso, ali se u avionu nalaze vegeterijanci, ali i kada im stjuardesa traži da se premeste, jer porodica iza njih porodica koja ne želi da ima decu.

Nakon toga, glava porodice dolazi u neprijatnu situaciju kada tamnoputi muškarac želi da ide preko preda u toalet, a ostali mu se sklanjaju i, na kraju, kleknu pred njim.

Urnebesni snimak završava se skokom iz aviona uz rečenicu: "Oprosti, majko Rusijo! Vraćamo se!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading