ERDOGAN IMA MOĆAN PLAN ZA OKONČANJE UKRAJINSKE KRIZE! Sve se rešava u naredna ČETIRI DANA!

Autor:

Svet

08.10.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska, koja je stekla veliko iskustvo u posredničkoj diplomatiji, nedvosmisleno je zainteresovana da okupi zemlje za pregovarački sto.

ERDOGAN IMA MOĆAN PLAN ZA OKONČANJE UKRAJINSKE KRIZE! Sve se rešava u naredna ČETIRI DANA!

Foto: Tanjug/AP

Turska planira da organizuje razgovore između Rusije i četiri najveće zapadne zemlje: SAD, Francuske, Nemačke i Velike Britanije, navodi turski list "Milijet".

- U ovom trenutku Turska planira da stavi četiri velike zapadne zemlje za isti sto sa Rusijom: Sjedinjene Države, Francusku, Nemačku i Englesku. Ovaj plan još nije saopšten svim zapadnim prestonicama, ali je privatnim kanalima prenet u SAD - navodi pomenuti list.

Turska, koja je stekla veliko iskustvo u posredničkoj diplomatiji, nedvosmisleno je zainteresovana da okupi zemlje za pregovarački sto, prenosi Alo.

Kako je ranije rekao turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, uspostavljanje i najgoreg mira u Ukrajini bilo bi bolje nego nastavak rata.

Takođe, Erdogan je napomenuo da očekuje da će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u naredna tri do četiri dana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading