UDAR NA CENTAR CRNOMORSKE FLOTE! Potvrđeno: Ukrajinski dron dejstvovao na Krimu, Rusi nisu mogli da ga skinu! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.08.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sevastopolju je dron pao na krov sedišta Crnomorske flote, saopštio je guverner grada Mihail Razvožajev.

UDAR NA CENTAR CRNOMORSKE FLOTE! Potvrđeno: Ukrajinski dron dejstvovao na Krimu, Rusi nisu mogli da ga skinu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/SB

- Ja sam u štabu flote. Pre 25 minuta, dron je udario u krov. Nažalost, nije oboren, bio je nisko. Nije bilo žrtava - napisao je Razvožajev na Telegram kanalu.

Teritorija pored štaba je blokirana, sve službe rade na licu mesta.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi oblak dima koji se diže iznad zgrade.

Incident se dogodio samo dan nakon što je Moskva potvrdila da je viceadmiral Viktor Sokolov preuzeo dužnost komandanta flote nakon niza neuspeha.

Napadi i tokom noći

Rusija je juče uveče prijavila nove napade ukrajinskih dronova, samo dan nakon eksplozija u blizini vojnih baza u oblastima Ukrajine i same Rusije pod kontrolom Rusije.

Prema poslednjoj proceni zapadnih obaveštajnih službi, napadi su onesposobili čak polovinu vazdušnih snaga Crnomorske flote, piše Rojters.

Ruske novinske agencije RIA i Tass javile su, pozivajući se na lokalnog zvaničnika na Krimu, da su ruske protivvazdušne snage juče uveče aktivirane u blizini luke Jevpatorija na zapadu Krima.

Na video snimku koji je objavila ruska veb stranica vidi se objekat koji liči na raketu zemlja-vazduh kako pogađa svoj cilj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snorke

21.08.2022 08:19

Ajde Rusi, pakujte pinkle pa bežite kući. E sad, da li će od vaše kuće išta ostati za par godina, videćete na licu mesta. Bićete siromašniji od većine čovečanstva, poniženi, ispljuvani ... porobljeni. Sledeći put učite istoriju iz knjiga a ne iz mitova. Kažite hvala Putinu i njegovim alavim oligarsima.

Cviko

26.08.2022 13:36

@Snorke - Koja si ti neznalica pa to je strasno, da znas iole istoriju znao bi da Rusija nikad, ama bas nikad nije bila porobljena a niti da moze biti, a gladni nemogu ostati takodje nikad oslanjajuci se samo na ono sto sami proizvedu a energije imajiu za devet vijekova. Procitaj malo neku knjigiknjigubilo ko da je je napisao mozda nesto i naucis