ŽELITE LI DA BUDETE KANCELAR KOJI JE UPROPASTIO NEMAČKU?! Udarna poruka stigla u Šolcov kabinet, prst u oko premijeru zbog Rusije!

Autor:

Svet

20.08.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanatlije iz nemačke pokrajine Zaksen-Anhalt u otvorenom pismu zatražile su od kancelara Olafa Šolca da ukine sankcije Rusiji.

ŽELITE LI DA BUDETE KANCELAR KOJI JE UPROPASTIO NEMAČKU?! Udarna poruka stigla u Šolcov kabinet, prst u oko premijeru zbog Rusije!

Foto: Tanjug/AP

- Mi zanatlije znamo iz mnogih razgovora sa našim mušterijama da velika većina građana ne želi da žrtvuje teško zarađeni životni standard. Ovo nije naš rat! - podvlače u pismu.

- Želite li vi biti kancelar koji je Nemačku doveo do propasti? Želite li vi da žrtvujete sopstvenu zemlju? - pitaju zanatlije.

Istovremeno kritikuju napad Rusije na Ukrajinu, ocenivši da se radi o teškom zločinu i jasnom kršenju Povelje UN.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Međutim mi se brinemo za budućnost naše dece i unučadi, za opstanak naših preduzeća, za našu zemlju - podvukli su oni.

Zanatlije ističu da Ukrajina nije baš "čista" demokratska država, podsećajući da se radi o korumpiranoj državi.

- Želite li za to da žrtvujete Nemačku? - istakli su oni.

Prema njihovim rečima, ako cene dalje budu rasle, onda "obični građani" više neće moći da priušte život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Raso

20.08.2022 09:11

Scolcu nije lako prvo koronom drugo sa ukrajinom probalo se sakriti brutalna inflacija Rad se prezire pocelo se lencariti u nemackoj omladinci se bahate kreditiranim kolima skupocenom garderobom i slicno 440 000 hiljada radnika fali u nemackoj ko ce to nadoknaditi ko ce uplacivati penzioni fond goriva ima nije nestanak ali je duplo poskupelo zasto znaci robi sopstveni narod brzo ce narod na ulice

Sale

20.08.2022 09:42

Guten tag

Miki

20.08.2022 10:31

Zanatlije su u pravu.