STIVEN SIGAL IZA REŠETAKA? Objavljene ŠOKANTNE fotografije američkog glumca iz zatvorskog logora u Ukrajini (FOTO)

Autor:

Svet

10.08.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigalu je 2017. na pet godina zabranjen ulazak u Ukrajinu.

STIVEN SIGAL IZA REŠETAKA? Objavljene ŠOKANTNE fotografije američkog glumca iz zatvorskog logora u Ukrajini (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Američki glumac Stiven Sigal uslikan je kako posećuje zatvorski logor u Olenivki, u Ukrajini, u zatvoru pod ruskom kontrolom u kome su bile smeštene stotine ukrajinskih zatvorenika, nekoliko dana nakon što je u eksploziji tamo 29. jula poginulo najmanje 50 ljudi.

Sigal, kako se može videti po fotografijama na društvenim mrežama, stoji unutar uništenog zatvora, sedi na klupi i zagleda gelere. Postoji i fotografija glumca kako razgovara sa ukrajinskim zatvorenicima kroz metalne šipke, prenosi Dejli mejl.

Sigalu je 2017. zabranjen ulazak u Ukrajinu na pet godina nakon što mu je Vladimir Putin dao državljanstvo i lično mu uručio ruski pasoš 2016. godine, nakon što je otvoreno podržao rusku aneksiju Krima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin i Stiven Sigal

On je takođe nazvao Putina "jednim od najvećih svetskih lidera, ako ne i najvećim svetskim liderom, današnjice".

Podsetimo, Sigal snima dokumentarac o situaciji u Donbasu, što je, nakon susreta s glumcem, potvrdio lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin.

- Da, on snima dokumentararac o ratu u Donbasu. Danas je razgovarao sa ratnim zarobljenicima u pritvorskom centru Jelenovka. Neki od zarobljenika su ubijeni nedavno u raketiranju sa ukrajinske strane - naveo je Pušilin na svom Telegram kanalu, preneo je TASS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miroslav

11.08.2022 07:32

Sigal je operisan od politike i zna ko je ovde žrtva...