NEZAPAMĆENO PONIŽENJE - 50 SEKUNDI PUTINOVE AGONIJE: Erdoganova osveta servirana hladno, ŠEF KREMLJA NA KLIZAVOM TERENU! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gestikulacija ruskog predsednika Vladimira Putina dok je u Teheranu čekao predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana ostavila je mnoge korisnike društvenih mreža u neverici.

NEZAPAMĆENO PONIŽENJE - 50 SEKUNDI PUTINOVE AGONIJE: Erdoganova osveta servirana hladno, ŠEF KREMLJA NA KLIZAVOM TERENU! (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Video snimljen uoči sastanka u iranskoj prestonici pokazuje ruskog lidera u izdanju u kom gotovo nikada nije viđen.

Na snimku koji se poput virusa proširio društvenim mrežama vidi se kako se Putin vrpolji, prebacuje težinu s noge na nogu i pravi niz atipičnih grimasa pred kamerama gotovo pun minut pre nego što je Erdogan stigao na sastanak.

Kako prenose Zapadni mediji, Putin se našao na klizavom i nepoznatom terenu, pošto je on stekao reputaciju nekoga ko svetske čelnike namerno ostavlja da čekaju, ponekad i satima pošto su razgovori zakazani.

- Ovih 50 sekundi koliko je Erdogan naterao Putina da čeka dovoljno govori koliko se toga promenilo nakon Ukrajine - ocenila je Džojs Karam, viša dopisnica bliskoistočne medijske organizacije "National News".

 

 

Karam je situaciju nazvala "slatkom osvetom" nakon što je Putin ostavio turskog čelnika da čeka oko dva minuta pre sastanka 2020.

Turski mediji izvestili su tada da su Erdogan i njegova svita ostali poniženi nakon što su bili prisiljeni da čekaju u predsoblju.

Inače, Putin je prethodnih godina svetske lidere znao da ostavi da ga čekaju i po nekoliko sati.

Na sastanak 2003. godine sa kraljicom Elizabetom II Putin je kasnio 14 minuta, sat vremena je kasnio na sastanak sa papom Franjom u Vatikanu 2015. godine, a bivši američki predsednik Donald Tramp čekao ga je 45 minuta pre zakazanog sastanka u Helsinkiju.

Angela Merkel, bivša nemačka kancelarka čekala ga je 4 sata i 15 minuta, koliko ga je čekao i Viktor Janukovič, dok je bio ukrajinski predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gargojle

20.07.2022 13:52

Kakve budalaštine prenosite, smejutija....

Amater

20.07.2022 13:55

Tako gleda samo politicki olos.