SRAVNIĆEMO VAS "SATANOM 2" - OSVESTITE SE! Brutalna pretnja Putinovog glavnog propagandiste Engleskoj: VELS, ŠKOTSKU I IRSKU NEĆEMO DIRATI!

Autor:

Svet

20.07.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni propagandista Kremlja Vladimir Solovjev zapretio je Engleskoj nuklearnim napadom interkontinentalnim balističkim raketama "Satana 2".

SRAVNIĆEMO VAS "SATANOM 2" - OSVESTITE SE! Brutalna pretnja Putinovog glavnog propagandiste Engleskoj: VELS, ŠKOTSKU I IRSKU NEĆEMO DIRATI!

Foto: pixabay.com/youtube.com/printscreen/Tanjug/AP

Jedan od najbližih saradnika ruskog predsednika Vladimira Putina i po oceni Zapadnih medija glavni propagandista zvanične Moskve Vladimir Solovjev brutalno je zapretio je Velikoj Britaniji.

Tačnije Engleskoj, pošto je u javnoj TV debati pozvao donosioce odluka u Kremlju da bace balističku nuklearnu raketu na tu zemlju, ostavljajući, kako je rekao, Škotsku, Vels i Irsku netaknutim.

"Arogantni lopovi"

Solovjev, koga je odlikovao lično Putin, žestoko se obrušio na vladu Ujedinjenog kraljevstva, naročito na šefa britanskih oružanih snaga admirala ser Tonija Radakina, nazivajući ih arogantnim, nepismenim i lopovima.

Republika

Foto: Youtube

 

- Slušajte Britanci, probudite se. Jedini razlog zašto egipatske piramide nisu u Britanskom muzeje je zato što fizički niste mogli da ih ukradete. Vi sve kradete - rekao je u vatrenom nastupu Solovjev.

Putinov saradnik potom se žestoko ostvio na admirala Radakina, koji je nedavno Rusiju označio kao najveću pretnju u narednoj deceniji.

- Admiral? Admiral, čega? Šta si ti postigao? Kada je vaše britansko oružje ikoga pobedilo? Potpuno ste poludeli. Vi nama da držite lekcije? I da pretite zemlji koja vas može uništiti jednim Sarmatom - rekao je Solovjev.

Na intervenciju profesora Andreja Sidorova koji predaje na Fakultetu za svetsku politiku Moskovskog univerziteta da jedna Sarmat raketa ne bi mogla da uništi Ujedinjeno Kraljevstvo, Solovjev je jednakim žarom odgovorio:

- Nećemo dirati Škotsku. Škotska će biti nezavisna. I Vels... Vels je do sada bio tih. I Vels će biti nezavistan. Irska će se ujediniti - rekao je on.

Solovjev se narugao i odlazećem britanskom premijeru Borisu Džonsonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

"Svinja ne može biti bik"

Jednako oštra prema britanskoj politici i najvišim državnim funkcionerima bila je i Margarita Simonjan, glavna urednica Raše Tudej.

Ona je na zub posebno uzela odlazećeg britanskog premijera Borisa Džonsona.

- On misli da je bik. Ali svinja ne može biti bik, takvi su zakoni prirode - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading