BIO JE NAPORAN, HRANIO ME I PRIČAO O VOTKI! Zvezda serije "Nikita" otkrila kako ju je "muvao" Putin: Nudio mi je dijamantsku ogrlicu!

Autor:

Svet

10.07.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je svojevremeno glumica Peta Vilson izjavila da je predsednik Rusije, Vladimir Putin, pokušao da je zavede, izazvala je bujicu reakcija svetske javnosti.

BIO JE NAPORAN, HRANIO ME I PRIČAO O VOTKI! Zvezda serije "Nikita" otkrila kako ju je "muvao" Putin: Nudio mi je dijamantsku ogrlicu!

Foto: Printscreen/Twitter/MiyukiMiyasaki/Tanjug/AP

Vladimir Putin Peta Vilson

Peta je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Nikita", gde je tumačila glavnu ulogu, a kako je svojevremeno ispričala, bliski susret s Vladimirom Putinom, imala je 2002. godine na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi.

Kako je ispričala, njih dvoje su se našli sami u prostoriji nakon što je Putin suptilno dao do znanja obezbeđenju da sve izvedu napolje, a on je, kako je istakla, pokušao da je zavede - dijamantskom ogrlicom.

Nabacivao mi se. Bio je naporan - hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora - opisala je svojevremeno Peta svoj susret sa ruskim predsednikom, a ove njene reči tada su pokrenule lavinu komentara.

Nakon ove njene izjave koja je uzdrmala svetsku javnost, oglasio se i tadašnji šef festivala i domaćin večere, Nikita Mihalkov, koji je demantovao njene izjave.

Rekao je da bi Peta mogla samo da sanja i oseća se privilegovano da joj se Putin nabacivao, ali da to nije bio slučaj, a da joj nije dao nikakvu ogrlicu nego privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica.

Foto: printscreen/instagram/iampetawilson

Peta Vilson sada

Mihalkov je izjavio da se glumica napila toliko da je flertovala sa predsednikom ispred svog verenika, a Putin je uvek imao poštovanja prema pijanim ženama i nije hteo da je iskoristi. Takođe, navodno je Vilsonova postala toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci.

Na fotografijama iz tog vremena može se videti da je glumica zaista bila u Putinovom društvu, te da su ljubazno ćaskali i flertovali na pomenutoj večeri, a na osnovu njihovih širokih osmeha može se zaključiti da su i te kako uživali.

Inače, lepa Australijanka, koja će u novembru napuniti 52 godine, ima sina Marlova iz veze sa dugogodišnjim partnerom Damjanom Harisom. Povezivali su je sa glumcem Raselom Krouom i frontmenom "Roling Stonsa", Mikom Džegerom, a pre izvesnog odlučila je da napusti glumu.

Od tada se bavi dizajnom, a pre nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading