"ŠPIJUNKA" KOJA JE PUTINA OBORILA S NOGU! Ovako danas izgleda zanosna plavuša, sa kojom je predsednik Rusije uslikan (FOTO)

Autor:

Svet

24.06.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi je se sećamo iz hit serije gde je kao tajna agentkinja zaludela svet, a pričalo se da joj ni Vladimir Putin nije odoleo!

"ŠPIJUNKA" KOJA JE PUTINA OBORILA S NOGU! Ovako danas izgleda zanosna plavuša, sa kojom je predsednik Rusije uslikan (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Peta Vilon proslavila se ulogom u seriji "Nikita" pre više od 20 godina gde je postala deo tajne organizacije, iako je tada zaludela svet nije uspela da se probije u Holivudu.

Glumica je igrala u još nekoliko filmova, a onda je odlučila 2012. godine da se povuče iz javnosti i započne privatni biznis.

Republika

Foto: printscreen/therola/youtubee

Nikita

Pokrenula je svoju liniju donjeg veša i posvetila se sinu Marlou kog je dobila sa scenaristom Damianom Harisom.

Foto: printscreen/instagram/iampetawilson

Peta Vilson

Sa Damianom se rastala 2002. godine, a tokom najveće popularnosti povezivali su je s brojnim slavnim muškarcima. Pričalo se da je fatalna plavuša zavela muzičara Mika Džegera i glumca Rasela Kroua.

Kako su tada pisali mediji nije joj odoleo ni Vladimir Putin, a paparaci su ih jednom i uslikali zajedno!

Peta Vilson danas ima 51. godinu i izgleda kao bomba!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading