NOVA NEOBIČNA SITUACIJA! Bajden zaprepastio javnost sa ovom izjavom o svojoj zemlji! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.06.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izgovorene ove uvodne rečenice, usledio je hit zbog kojeg tviteraši širom sveta ne staju sa komentarima

NOVA NEOBIČNA SITUACIJA! Bajden zaprepastio javnost sa ovom izjavom o svojoj zemlji! (VIDEO)

Foto: printscreen

Američki predsednik Džozef Bajden obraćao se medijima u sredu u prisustvu potpredsednice Kamale Haris i ponovo je napravio gaf zbog kojeg je postao tema broj na svim društvenim mrežama.

Zahvaljujući najnovijem biseru iz opusa predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Džozefa Bajdena, postao je hit na svim društvenim mrežama. Video je za jedan dan pogledalo blizu šest miliona ljudi! Obraćao se medijima juče u prisustvu potpredsednice Kamale Haris i želeo je da jednom rečju opiše svoju državu.

Amerika je država koja se može opisamo samo jednom rečju – rekao je Bajden a onda je nastao haos.

Nakon izgovorene ove uvodne rečenice, usledio je hit zbog kojeg tviteraši širom sveta ne staju sa komentarima. Kada je trebalo da izgovori tu jednu reč koju je želeo, nešto je promrmljao, a to je zvučalo kao "asufutimaehaehfutbw", kako su istakli brojni Amerikanci na Tviteru.

Svima je bilo jasno da se radi o lapsusu (ko zna kojim po redu) i da to nije bila njegova namera da izgovori, ali je tih nekoliko sekundi bilo sasvim dovoljno da se na mrežama pokrene lavina komentara. Iako je bilo dosta onih koji su ga ismevali, bilo je i pristalica koji su istakli da nije lepo rugati se nekome sa problemima u govoru.

Da podsetimo, predsednik Amerike je prošle nedelje imao i manju saobraćajnu nezgodu kada je pao sa bicikla. Tada je takođe skrenuo pažnju javnosti sa sebe jer mu se neprestano dešavaju neobične situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading