PUTINOVA LJUBAVNICA DOBILA DVE VILE! Predsednik Rusije iznenadio devojku pomoću kolege iz NATO alijanse, evo šta ih je razotkrilo

Autor:

Svet

22.06.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Vladimira Putina, dobila je dve nove vile u Turskoj.

PUTINOVA LJUBAVNICA DOBILA DVE VILE! Predsednik Rusije iznenadio devojku pomoću kolege iz NATO alijanse, evo šta ih je razotkrilo

Foto: www.profimedia.rs/AP/Tanjug/AP

Informaciju o tome da je Alina Kabajeva (39) za koju se veruje da je devojka predsednika Rusije Vladimira Putina, dobila dve nove vile u Turskoj koja članica NATO alijanse, izneo je izraelski biznismena Leonid Nevzlin (62) bivši suvlasnik naftnog giganta "Jukosa".

- Devojka ruskog predsednika Vladimira Putina ima dva nova doma u jednoj zemlji NATO-a - rekao je on ovaj izvor, a prenosi Mirror. Kako se navodi "sve je to organizovao blizak saradnik Erdogana, a u pitanju je kupovina letnjikovca za Alinu Kabajevu u južnoj Turskoj i jedne kuće u Istanbulu".

Nevzlin je, prema pisanju ovog medija, tvrdio da je je predsednik Turske, Redžep Tajip Erdogan Alini "dodelio" svoju predsedničku gardu u skupe "kuće". Međutim, uprkos njegovim izjavama još uvek nema detalja o ovoj novoj imovini u  vlasništvu Kabajeve koja je zbog bliskih veza sa Putinom pod sankcijama Britanija, EU i Kanade.

Foto: Profimedia

Alina Kabaeva

Nevzlin nije dao nikakve konkretne dokaze za svoju tvrdnju o dve navodne kuće. U aprilu je naveo da je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu bio "van igre" u ratu nakon što je doživeo "masovni srčani udar".

Njegova tvrdnja pak, dolazi u trenutku kada je prema pisanju Mirrora-a otkriveno da Kabajeva koriszi avion "Falcon 7Ks" vredan 40 miliona dolara koji leti pod repnim brojem RA-09009. Avion je izdat je u zakup "Russair-u" i prevozi putnike visokog profila koje štiti Federalna služba bezbednosti, prema istrazi OCCRP-a. Kruže brojne glasine i o tome da Putin sa Kabajevom ima dvoje ili troje dece sa, dok je bilo i nepotvrđenih tvrdnji da je ponovo trudna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading