POBEDIĆEMO RUSIJU! Zelenski ubeđen: Ukrajina dobija ovaj rat!

Autor:

Svet

11.06.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine se ponovo obratio putem video linka

POBEDIĆEMO RUSIJU! Zelenski ubeđen: Ukrajina dobija ovaj rat!

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će njegova zemlja “definitivno odneti pobedu u ratu koji je Rusija započela”.

Govoreći sa nepoznate lokacije u Kijevu putem video linka, Zelenski je rekao delegatima dijaloga Šangri-La u Singapuru da njegova zemlja nije u mogućnosti da izveze dovoljno hrane zbog ruske blokade i da će se svet suočiti sa “ozbiljnom krizom u snabdevanju hrane i glađu”, preneo je Rojters.

Republika

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Putin i Zelenski

Podsećamo, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski potpisao je u četvrtak dekret kojim se uvode lične sankcije ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Uredbom koja je stupila na snagu u četvrtak, a koja je objavljena na veb sajtu ukrajinskog predsednika, precizirano je da je Putinu zabranjen ulazak u Ukrajinu kao i da mu se ukidaju vize i blokira sva imovina, ne precizirajući o kojoj imovini se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Miodrag

11.06.2022 10:34

Ovaj lik definitivno nije normalan a celi svet malte ne vodi za sobom u propast!!!

SRBIN

11.06.2022 12:40

U kom univerzumu ti živiš.... uništio si svoju zemlju... a hoćeš svet da utreraš u rat... a ove budale sa zapada kao da ne vide šta će se desiti... čačkaju... a zaboravili su šta biva sa kolonizatorima....

Dragan

11.06.2022 19:48

Njega treba pod hitno skloniti, ako uopste ima vremena da se nesto ispravi koliko je to moguce.

Алех

23.06.2022 10:33

Уводимо Зеленскоме санкције уласка у Србију Р Српску ,Сјеверну Ц Гору Васојевиће и чекамо позив и ратни план г Шојгуа да се одазовемо из ове три државе ..забрањује о фашистичким вођама улазак у наше државе..