Koleginica dečaka-ubice iz Teksasa otkriva nove detalje: BIO JE UŽASNO AGRESIVAN, MAJKA MU JE NARKOMANKA!

Autor:

Svet

25.05.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Salvador Rolando Ramos (18), koji je ubio 19 dece i dvoje odraslih u osnovnoj školi u Teksasu, bio je žrtva uznemiravanja. Osim što je ubio ljude u školi, pre napada je pucao u sopstvenu baku i teško je povredio.

Koleginica dečaka-ubice iz Teksasa otkriva nove detalje: BIO JE UŽASNO AGRESIVAN, MAJKA MU JE NARKOMANKA!

Foto: youtube.com/printscreen

Američki mediji razgovarali su sa njegovim prijateljima i ljudima koji su ga poznavali. Ramos je radio kao noćni menadžer u restoranu Vendi's u Uvaldeu. Njujork tajms je razgovarao sa njegovim kolegama na poslu. Rekli su da Ramosa niko zaista ne poznaje dobro i da je uglavnom bio distanciran.

Navodno je napustio školu zbog uznemiravanja.

Roditelji jednog od napadačevih prijatelja opisali su Ramosa kao ljutog i vrlo ozbiljnog. Kažu da su bili iznenađeni što je mladić sposoban za takvo nasilje. Vašington post je citirao njegove prijatelje i rođake koji su ga opisali kao usamljenog mladića koji je kao dete bio maltretiran zbog govorne mane.

Rekli su da je Ramos imao problema kod kuće i da se često svađao sa svojom majkom, koja je navodno narkomanka. Ramos je navodno napustio školu nakon višestrukog uznemiravanja.

- Dosta je izostajao tokom srednje škole, nije pohađao nastavu. Nije trebalo da diplomira kod nas ove godine - rekli su njegovi školski drugovi.

- Pre oko godinu dana Ramos je objavio fotografije automatskih pušaka sa svoje liste želja na društvenim mrežama... Pre četiri dana je postavio slike dve puške i u opisu napisao da je to njegovo oružje - citira Vašington post jednog od kako kažu napadačevi prijatelji.

Nadia Reies, školska drugarica Ramosa koja je razgovarala za Vašington post, rekla je da je ubica na Instagramu objavio video snimke sa policajcima, prenosi hrvatski Index.

- Na snimku su se videli policajci, nazvao je mamu ku*kom i rekao da želi da ga izbaci iz kuće. Vrištao je i veoma agresivno razgovarao sa majkom - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading