ILON MASK SE TEK ZAGREVA!? Nakon Tvitera rešio da kupi i SRPSKU KOMPANIJU, upućen je zahtev za saradnju!

Autor:

Svet

26.04.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "Tesla Motors" u vlasništvu Ilona Maska, najbogatijeg čovek na svetu, obratila se novosadskom proizvođaču mineralne vode "Minakva" za zahtevom za saradnju, koja bi uključivala i kupovinu dela te firme, potvrdila je danas za portal predstavnica Minakve Tatjana Malbaša.

ILON MASK SE TEK ZAGREVA!? Nakon Tvitera rešio da kupi i SRPSKU KOMPANIJU, upućen je zahtev za saradnju!

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask ponovo izazvao brojne reakcije na Tviteru

- Da, Tesla je pismenim putem iskazala interesovanje za saradnju sa našom kompanijom, koja bi uključila i akviziciju jednog dela kompanije - kazala je Malbaša.

Prema njenim rečima, srpska kompanija će ozbiljno razmotriti ponudu, jer su njeni akcionari zaposleni i njihove porodice, kao i strani partner, ali se svakako spremaju uzorci vode za slanje Tesla Motorsu.

Malbaša, direktorka kompanije Minakva, rekla je za Biznis.rs da je Tesla pored njih, kontaktirala i još nekoliko kompanija u Evropi koje imaju vodu sa prirodnim jodom, te da će za nekoliko nedelja biti poznato više detalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading