DA LI ZNATE ŠTA JE OVO? Objava devojke izazvala žestoku polemiku, a retko ko zna da je cena ploda 100 EVRA ZA KILOGRAM! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.04.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna sugrađanka je objavila fotografiju ploda iz prirode i postavila pitanje "Znate li šta je ovo?"

DA LI ZNATE ŠTA JE OVO? Objava devojke izazvala žestoku polemiku, a retko ko zna da je cena ploda 100 EVRA ZA KILOGRAM! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

Društvena mreža Tviter mesto je svakodnevne rasprave.

Tu uvek dolazi do sukoba mišljenja, ali se takođe pronalaze i istomišljenici. Teme su mnogobrojne, što bi se reklo – od igle do lokomotive.

Sve čega se nikada ne biste setili, tamo možete pronaći. I iako biste rekli da će za Vaskrs da se vode polemike oko ovog praznika i mahom kače fotografije ofarbanih jaja, nije baš tako. Ima i tog sadržaja, ali jedna objava ipak je privukla pažnju većine, a nema nikakve veze sa proslavom.

Jedna sugrađanka na ovoj društvenoj mreži objavila je fotografiju ploda iz prirode i postavila pitanje "Znate li šta je ovo?".

Znate li vi?

I dok neki pojma nisu imali da je reč o skupoj vrsti pečuraka po imenu smrčak, neki su to dobro znali, baš kao i cenu.

Republika

Foto: pixabay.com

Pečurke

Smrčak spada u red najzdravijih plodova prirode. Ova pečurka kako je mnogi nazivaju je zapravo gljiva i raste od aprila do juna u niskoj travi i proređenim šumama, a sušena može da se kupi u dobro opremljenim marketima.

Cena mu je čak pet puta veća od vrganja, pa se za kilogram suvog daje i više od 100 evra, prenose mediji.

To je skupocena pečurka, koja u Evropi košta i duplo skuplje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading