PUTIN SE OBRATIO RATNICIMA U UKRAJINI: Ruski predsednik uputio vojnicima OVE REČI!

Autor:

Svet

27.03.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin povodom Dana Nacionalne garde obratio se vojnicima koji ratuju u Ukrajini i poručio im da "borba uključuje povećani rizik".

PUTIN SE OBRATIO RATNICIMA U UKRAJINI: Ruski predsednik uputio vojnicima OVE REČI!

Foto: youtube.com/printscreen/Tanjug/AP

- Čestitam vam Dan ruske Nacionalne garde. Nacionalna garda, koja je utemeljena pre šest godina, postala je nezamenjjiv i pouzdan deo državnog sistema koji osigurava vladavinu prava i sprovođenje zakona te zaštitu prava i interesa naših građana - rekao je Putin, prenosi TAS S.

- Želim da se posebno obratim osoblju Nacionalne garde uključenom u specijalnu vojnu operaciju u Donbasu i Ukrajini. Drugovi, borbeni uslovi uključuju povećani rizik - rekao je ruski predsednik.

- Svestan sam kako se držite u ovoj situaciji - izuzetno hrabro i profesionalno, stručno i neustrašivo, ispunjavate najkompleksnije zadatke kompetentno i precizno, a u isto vreme pokazujete herojstvo - rekao je Putin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading