AKO PUTIN NE ODUSTANE OD UKRAJINE, RUSIJA ĆE POSTATI VAZAL KINE! Šokantno predviđanje profesora sa Jejla: INVAZIJA JE MORALNA KATASTROFA!

Autor:

Svet

16.03.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor istorije sa Jejla Timoti Snajder smatra da će ruska invazija na Ukrajinu imati loše posledice po Moskvu u godinama koje dolaze.

AKO PUTIN NE ODUSTANE OD UKRAJINE, RUSIJA ĆE POSTATI VAZAL KINE! Šokantno predviđanje profesora sa Jejla: INVAZIJA JE MORALNA KATASTROFA!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

- Globalno osuđen rat i posledične sankcije Rusiji guraju je sve bliže i bliže Kini - rekao je Snajder, stručnjak za fašizam i autoritarizam, preneo je "Hafington post".

- Ako ruski predsednik Vladmir Putin ne odustane od Ukrajine, onda njegovo nasleđe neće biti ponovno uspostavljanje Rusije kao globalne supersile, već će ona postati vazalna država Kine - predviđa Snajder.

Profesor je ukazao da "postoji mnogo ljudi u Rusiji koji shvataju" da je rat u Ukrajini moralna, ekonomska i geopolitička katastrofa.

- Pitanje je da li neko od njih ima hrabrosti da kaže istinu Putinu i da li će on na vreme shvatiti da ono što radi ne podriva samo njegovo nasleđe već i moć - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sosa

16.03.2022 12:04

Dobro je da G-din profesor i njegova zemlja u svemu navedenom, nemaju svoj interes, jel?

Odgovori 28 4
Rade R

16.03.2022 23:39

Bolesna propaganda, gebelsovskia!

Legionar

17.03.2022 00:08

Zabole vas za budućbost Rusije, vas žulja vaša budućnost. Sad je prilika da se ostatak,ntj. većina sveta probudi i postavi Zapad na svoje mesto. Rusija, Kina, Indija, Brazil i gotovo cela Afrika su Zapadu neophodna i kao tržište i kao teritorije bogate rudama, naftom, gasom i ko zna čime još bez čega Zapad ne može. Sad ili nikad!

Odgovori 12 1
Seljak

18.03.2022 15:14

Profesore..profesore goni se u tri materine lazljive!