SA VILE PUTINOVE ĆERKE VIORI SE UKRAJINSKA ZASTAVA: Objavljene šokantne tvrdnje - AKTIVISTA PROVALIO U LUKSUZNO ZDANJE?! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.03.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski aktivista Pjer Afner provalio je u vilu u Bijaricu, koja navodno pripada ćerki Vladimira Putina Katerini Tihonovoj.

SA VILE PUTINOVE ĆERKE VIORI SE UKRAJINSKA ZASTAVA: Objavljene šokantne tvrdnje - AKTIVISTA PROVALIO U LUKSUZNO ZDANJE?! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

On je navodno promenio sve brave na kući i pozvao unutra ljude koji su izbegli iz Ukrajine.

Vila koja navodno pripada Putinovoj ćerki ima osam soba i tri kupatila, a Afner je u kući navodno ponašao papire u kojima se navodi da je vlasnik vile Putinov biši zet Kirim Šamalov i Putinov prijatelj Genadi Timčenko.

 

 

Kako se navodi, u registru nekretnina Francuske stoji da je vila od 2007. godine pripadala Genadiju Timčenku, a 2012. prebačena je na Šamalova.

Vila Šamalova nije jedino imanje povezano sa Putinovom porodicom u Francuskoj. Ranije, nakon početka rata u Ukrajini, demolirana je kuća bivše supruge predsednika Rusije u Angletu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zoro

15.03.2022 08:31

Treba svim Ruskim Oligarsima i ostalim pljackasima Ruskog obicnog coveka, ima ih po svim zapadnim drzavama, oduzeti imovinu il privremeno zabraniti koriscenje jer su svi oni zahvaljujuci Putinu dosli do tog bogatstva a dosli u Evropu i Ameriku a ne na istok.

Jana

16.03.2022 22:54

@zoro - Pa, bogatasi u Americi sigurno stekli posteno...sigurno