GOTOVO JE SA ZAPADNOM DOMINACIJOM, RUSIJA SE NEĆE POVUĆI! Ovo je ključna rečenica Putinovog obraćanja, SAD i EU bi trebalo da stave prst na čelo: DOLAZI VREME GLADI!

Autor:

Svet

16.03.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin tokom savetovanja o merama podrške regionima u Ruskoj federaciji rekao je nekoliko ključnih rečenica koje bi Zapadne elite itekako trebalo pažljivo da analiziraju.

GOTOVO JE SA ZAPADNOM DOMINACIJOM,  RUSIJA SE NEĆE POVUĆI! Ovo je ključna rečenica Putinovog obraćanja, SAD i EU bi trebalo da stave prst na čelo: DOLAZI VREME GLADI!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin raskrinkao Zapad

Svakako najvažnija izjava ruskog predsednika je ona kojoj je označen kraj Zapadne dominacije.

Ruski predsednik izjavio je da Zapad „neće uspeti“ u, kako je rekao, pokušaju da ostvari globalnu dominaciju i rasparča Rusiju.

Rusija se neće povući

- Ako Zapad misli da će se Rusija povući, on ne razume Rusiju - rekao je on tokom 21. dana brutalnog i krvavog rata Rusije protiv Ukrajine, prenosi "Gardijan".

Prema Putinovim rečima, od sada će Zapad gubiti svoju „globalnu dominaciju“ i politički i ekonomski.

Putin je ukazao i da je, kako kaže, pronacistički režim u Ukrajini u bliskoj budućnosti mogao da dobije nuklearno oružje na čijoj meti bi bila Rusija.

- Želim da kažem krajnje otvoreno: iza licemernih razgovora i aktuelnih postupaka takozvanog kolektivnog Zapada stoje neprijateljski geopolitički ciljevi. Njima jednostavno ne treba snažna i suverena Rusija. Oni nam neće oprostiti naš nezavisan kurs ni to što štitimo naše nacionalne interese - rekao je Putin.

Govoreći o sankcijama, Putin je takođe tvrdio da je držanje Rusije pod kontrolom dugoročna politika Zapada i da su njegove ekonomske sankcije Rusiji „kratkovide“.

Nestašica hrane

On je takođe rekao da je sukob bio samo izgovor za Zapad da uvede sankcije.

- Zapad se čak i ne trudi da sakrije činjenicu da je njegov cilj da ošteti celu rusku ekonomiju, svakog Rusa - ​​rekao je on.

Ruski predsednik je predvideo nestašicu hrane širom sveta jer su zapadne sankcije Rusiji negativno uticale na celokupnu globalnu ekonomiju.

Ključne Putinove poruke

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

17.03.2022 12:15

I neprosvećeni čitaoc dobro zna da su "kauboji "iscrpeli sve resurse prirodnih dobara, čak i iz tuđih država koje su okupirali i pljačkali odneli su šta je za odneti bilo. Jedini izlaz i opstanak zapadnog sveta prirodna su bogatstva Rusije, od vode, preko minerala do nafte i plina. Inače, nema im života.

Odgovori 11 3