ANA JE DO SMRTI ČUVALA JEZIVU TAJNU: 18 godina niko nije znao za užas koji je uradila

Autor:

Svet

16.02.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima policije, pretpostavlja se da je Lej Ana Sabin (74) ubila svog supruga, zamotala ga u plastičnu foliju, stavila u vrt i tajnu skrivala punih 18 godina, do svoje smrti.

ANA JE DO SMRTI ČUVALA JEZIVU TAJNU: 18 godina niko nije znao za užas koji je uradila

Foto: printskrin

Kostur koji je pronađen u selu u Južnom Velsu identifikovan je kao Džon Sabin, muž Lej En. Njegovo telo je pronađeno u novembru, tri dana nakon što je Lej En preminula od raka.

Istražitelji sumnjaju da je Lej Ana glavna osumnjičena u istrazi, piše Dejli Mejl.

Lej Ana je živela u porodičnoj kući u selu i nakon nestanka njenog supruga 1997. godine. Ona nikada nije prijavila policiji nestanak, a ni neko od komšija, iako ga nisu videli poslednjih 18 godina. On se još uvek vodi na popisu birača kao da živi na toj adresi.

Nakon obdukcije, utvrđeno je da je Džon pretrpeo ozbiljne povrede koje se inače dobijaju u fizičkom napadu.

- Nisam poznavala njenog supruga, ali znam da je bio vatrogasac i mislila sam da je davno poginuo. Nekoliko godina živela je s drugim muškarcem, ali on je otišao. Jednom sam je pitala da li bi se ikada vratila na Novi Zeland, odakle su, inače, došli. Rekla mi je "Ne, nikada odavde ne bih mogla otići" - ispričali su susedi.- Bili bismo zahvalni kada bi nam se javio neko ko je 1996./97. bio u kontaktu sa ovim bračnim parom. Takođe, moramo otkriti otkuda plastika u koju je Sabin bio zamotan - rekli su iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading