MONSTRUM UBIO MAJKU, SINA, OČUHA I ČETVOROGODIŠNJE DETE! Kuće su bile pune krvi, leševi su bili svuda, istražitelji zatekli jeziv prizor!

Autor: Republika

Svet

08.02.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Milaco iz Teksasa je izveo sumaniti krvavi pohod, imao je podebeo dosije, pa čak i optužbe za pretnje terorističkim napadom.

MONSTRUM UBIO MAJKU, SINA, OČUHA I ČETVOROGODIŠNJE DETE! Kuće su bile pune krvi, leševi su bili svuda, istražitelji zatekli jeziv prizor!

Foto: Tanjug/AP

Najnoviji zločin potresao je Filadelfiju/Ilustracija

Monstrum Kevin Milaco iz američkog gradića Korzikanija, jugoistočno od Dalasa, država Teksas, ubio je iz vatrenog oružja svoju majku Koni Mims (61), njenog muža Vilijama Mimsa (68), svog sina Džošuu Milaca (21) i Hantera Frimana, četvorogodišnje dete svoje bivše devojke. 

On je nakon krvavog pohoda presudio sebi hicem u glavu, ali je ipak ostao živ do bolnice. Tek tamo su lekari proglasili njegovu smrt.

Inače, pucnjava se odigrala na dve lokacije, pa je tako policija najpre otkrila tela nersećne Koni i Vilijama, a tek kasnije je na drugom mestu zločina nađen još jedan mrtav muškarac i dete. Tamo je bila još jedna teško povređena osoba koja je hospitalizovana, a upucan je još jedan muškarac koji je, takođe, u bolnici. 

 

 

Prema nepotvrđenim navodima na društvenim mrežama, Kevin je imao krimilani dosije koji je uključivao i pretnje članovima porodice, kao i pretnje terorističkim napadima. I pored toga, istakli su mnogobrojni korisnici Tvitera, on je bez ikkavih problema u posedu imao vatreno oružje. 

 

 

Ubica je navodno 2017. osuđen na pet godina robije zbog nelegalnog posedovanja automatske puške, ali nije jasno kako se već sada našao na slobodi. 

 

 

Inače, u bolnici je navodno završila Peti Friman, bivša Kevinova devojka, koja je, nažalost, u njegovoj mahnitom pohodu, izgubila ono najvrednije - dete. Kako su otkrili istražitelji, obe kuće bile su prepune krvi, a najpotresnije je bilo videti sve te nedužne mrtve ljude, posebno mališana koji je tek počeo da živi. 

Pucnjava se dogodila tokom vikenda, a bila je samo jedna u nizu koja se na tlu SAD dogodila tokom ove subote i nedelje i to sa smrtnim ishodom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading