POZVALI JE NA VAKCINACIJU, A ONDA U NJENOJ KUĆI ZATEKLI STRAVIČAN PRIZOR! Muž govorio policiji da mu je žena na putovanju

Autor: Republika

Svet

13.03.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristin Majli iz škotskog grada Aberdin danima nije odgovarala na pozive medicinskih radnika da dođe da primi vakcinu protiv koronavirusa, pa su je oni potražili kod kuće i tamo imali šta da vide.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Škotska policija je u predgrađu Aberdina zatekla stravičan prizor u porodičnoj kući Kristin Majli nakon što ona danima nije odgovarala na pozive medicinskih radnika da dođe da primi vakcinu protiv koronavirusa. 

Budući da su shvatili da se nešto neobično događa jer je suprug Majlijeve uporno odbijao da kaže gde se ona nalazi, a zatim više puta menjao i priču zbog čega ona ne odgovara na pozive, tvrdeći da je na putovanju, da je bolesna, da je otišla da poseti rođake i slično, medicinski radnici su u pratnji policije došli na adresu nesrećne žene.

Odmah u dvorištu oni su shvatili da nešto nije u redu jer se i van kuće širio nesnosan smrad, da bi ubrzo unutar nje otkrili telo žene u poodmakloj fazi raspadanja. 

Policijski istražitelji veruju kako je Majlijeva, koja bi danas imala 80 godina, umrla pre čak 12 godina.

Istraga je još u toku, a smrt Škotlanđanke se, prema izjavi portparola policije, tretira kao neobjašnjiva. Pojedini susedi su potvrdili da se Kristin poslednji put videli 2009. godine, ali da im to nije bilo neobično u toj meri da bi prijavili njen nestanak, dok je jedan komšija škotskim medijima rekao kako je bračni par poznavao samo iz viđenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading