UŽASNE VESTI: Ne može na teren, a gubi milione! Kako će se iz ovoga izvući?

Autor:

Sport

09.03.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će definitivno biti ozbiljan udarac.

UŽASNE VESTI: Ne može na teren, a gubi milione! Kako će se iz ovoga izvući?

Foto: Tanjug/AP

Ratni sukobi u Ukrajini uticali su na sva sportska dešavanja. Između ostalog, mnogobrojni sportisti i klubovi ostali su bez sponzorskih ugovora, a takva situacija preti i nekadašnjem najboljem teniseru sveta Rodžeru Federeru, mada se Švajcarac našao u teškom položaju iz razloga što njegova dva sponzora nisu želela da napuste tlo Rusije.

Reč je o firmama “Uniklo” i “Lindt & Sprüngli”. Preduzeće “Lindt & Sprüngli” sponzoriše Švajcarca još od 2009. godine i trenutno imaju preko 120 radnji u Ruskoj Federaciji.

Mnogi sa Zapada najavljuju da bi navedene firme mogle da se nađu na udaru kupaca usled svog poslovanja u Rusiji, a konsekvence bi zbog toga pretrpeo i iskusni teniser.

Sada je na potezu Federer, mada nije za očekivati da će okončati saradnju sa svojim sponzorima zbog ove njihove odluke jer bi u tom slučaju izgubio milionske cifre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading