"TI KOJI SI RASTAO UZ ZVUK ZVONA SA NEMANJIĆKIH ZADUŽBINA": Patrijarh Porfirije uputio DIRLJIVU i EMOTIVNU poruku podrške Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

06.01.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh Porfirije uputio je preko svog Instagram profila moralnu podršku najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

"TI KOJI SI RASTAO UZ ZVUK ZVONA SA NEMANJIĆKIH ZADUŽBINA": Patrijarh Porfirije uputio DIRLJIVU i EMOTIVNU poruku podrške Novaku Đokoviću!

Foto: Estok/Miloš Rafilović

Novak Đoković se trenutn nalazi u zatočeništvu u Melburnu i čeka odluku suda da li sme da uđe u Australiju.

Patrijarh Porfirije se na divan način obratio Novaku i uputio mu emotivnu poruku, koja će mu pomoći da lakše prebrodi sve probleme sa kojima se suočava na najmanjem kontinentu.

- Dragi Nole, od nevolja i iskušenja kroz koja prolaziš na Božić, dan sušte radosti, sutra će ostati samo bleda senka. Bog je veliki, a ti znaš ko si jer si rastao uz zvuk zvona sa Nemanjićkih zadužbina. Za tebe se, kao i ti za nas, mole milioni pravoslavnih Srba. Neka neprolazna toplina i ljubav vitlejemske pećine greje i snaži tvoje srce i dušu. Mir božji - Hristos se rodi - napisao je patrijarh Porfirije na svom Instagram profilu.

 

 

Ispod ove objave veliki broj vernika i Novakovih fanova ostavio je dirljve poruke podrške najboljem teniseru sveta. Čitava Srbija se ujedinila!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading