BIĆE "BOCNI ME, TATA"! Najsramniji napad na Đokovića do sada! Australijanac POMENUO i Novakovog oca!

Autor: Republika

Sport

02.12.2021

13:15

Nikako da se spusti prašina oko toga hoće li, prvi reket sveta, Novak Đoković nastupiti na Australijan openu pošto još uvek nije otkrio da li se vakcinisao. Podsetimo, ulazak u državu Viktoriju, gde se i održava ovaj gren slem, dozvoljen je samo vakcinisanim osobama.

BIĆE "BOCNI ME, TATA"! Najsramniji napad na Đokovića do sada! Australijanac POMENUO i Novakovog oca!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Dok se čeka odluka najboljeg tenisera planete, iz Australije ne prekidaju sa napadima i ponižavanjem Đokovićevog stava. Ovoga puta to je uradio tamošnji novinar Vil Svanton na portalu "The Australian", koji je u celom tekstu na sraman način umesto imena Novak, koristi Novaxx.

- Pretpostavljam da Novaxx Đoković blefira. Suviše on brine o tome da 21. slemom uznemiri Rodžera Federera i Rafaela Nadala da bi ostao daleko od velikih plavih terena na kojim obično slavi. Ali ne radi se samo o istoriji. Novaxx Đoković istinski voli sport. Voli bitku, borbu, stvarnu ili zamišljenu. Voli da se pokazuje kao svetski broj jedan. Voli Rod Lejver Arenu, to časkanje sa Džimom Kurijerom u intervjuu na terenu. Nedostajeće mu to previše - stoji u tekstu Svantona, koji je u nastavku teksta istakao da će Novak potrčati da se vakciniše, ako već nije.

- Moj osećaj? U poslednji čas će pomisliti, dajte mi je. To je Australijan open. Gren slem. Bocni me, tata. Idem - aludirao je Australijanac i na nedavnu izjavu Srđana Đokovića da veruje da Novak neće dozvoliti da ga ucenjuju.

Starsport

Srđan Đoković

Australijski novinar je istina rekao i da je Novak ponosan na svoj borbeni duh i kladi se na to da će ga upravo to i dovesti u Australiju.

- Niko ne traži da Novaxx Đoković otkrije svoje političke afinitete, religijska uverenja, finansijski status ili drugi medicinski status, mišljenje o tome šta će uraditi Usman Kavaja protiv Trejvisa Heda. NIko ne želi da zna da li je nekad slagao, ukrao kolačić iz tegle u kuhinji. On dobija to isto pitanje na koje nailazimo svi pri ulasku u kafić, knjižaru, na javni teniski teren, aerodrom. Imate zeleni štiklirani znak? Nije velika stvar za mene. Deo modernog sveta. Za Novaxxa Đokovića da preda Open i svoj pokušaj da uđe u istroju zbog tričave stvari... Ne vidim da će se to desiti. Čak i ne razumem to. Zašto su Novaxx Đoković i bilo ko ko ne želi vakcinu zabrinuti? Zbog krvnog ugruška? Jednog u milion. Smrti - upitao je Svanton.

Tanjug/AP

Novak Đoković

Pomenuti novinar je na kraju pomenuo i australijskog tenisera Nika Kirjosa. 

- Sledećom prilikom kada ode na pivo sa kolegom Nikom Kirjosom, trebalo bi da pročita šta kaže tetovaža na njegovoj ruci. 'Vreme ističe'. Ako ostane van Rod Lejver arene i gleda kako Nadal podiže 21. pehar, možda žažali zbog toga do kraja života - konstatovao je australijski novinar.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading