BIĆE "BOCNI ME, TATA"! Najsramniji napad na Đokovića do sada! Australijanac POMENUO i Novakovog oca!

Autor:

Sport

02.12.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da se spusti prašina oko toga hoće li, prvi reket sveta, Novak Đoković nastupiti na Australijan openu pošto još uvek nije otkrio da li se vakcinisao. Podsetimo, ulazak u državu Viktoriju, gde se i održava ovaj gren slem, dozvoljen je samo vakcinisanim osobama.

BIĆE "BOCNI ME, TATA"! Najsramniji napad na Đokovića do sada! Australijanac POMENUO i Novakovog oca!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dok se čeka odluka najboljeg tenisera planete, iz Australije ne prekidaju sa napadima i ponižavanjem Đokovićevog stava. Ovoga puta to je uradio tamošnji novinar Vil Svanton na portalu "The Australian", koji je u celom tekstu na sraman način umesto imena Novak, koristi Novaxx.

- Pretpostavljam da Novaxx Đoković blefira. Suviše on brine o tome da 21. slemom uznemiri Rodžera Federera i Rafaela Nadala da bi ostao daleko od velikih plavih terena na kojim obično slavi. Ali ne radi se samo o istoriji. Novaxx Đoković istinski voli sport. Voli bitku, borbu, stvarnu ili zamišljenu. Voli da se pokazuje kao svetski broj jedan. Voli Rod Lejver Arenu, to časkanje sa Džimom Kurijerom u intervjuu na terenu. Nedostajeće mu to previše - stoji u tekstu Svantona, koji je u nastavku teksta istakao da će Novak potrčati da se vakciniše, ako već nije.

- Moj osećaj? U poslednji čas će pomisliti, dajte mi je. To je Australijan open. Gren slem. Bocni me, tata. Idem - aludirao je Australijanac i na nedavnu izjavu Srđana Đokovića da veruje da Novak neće dozvoliti da ga ucenjuju.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Đoković

Australijski novinar je istina rekao i da je Novak ponosan na svoj borbeni duh i kladi se na to da će ga upravo to i dovesti u Australiju.

- Niko ne traži da Novaxx Đoković otkrije svoje političke afinitete, religijska uverenja, finansijski status ili drugi medicinski status, mišljenje o tome šta će uraditi Usman Kavaja protiv Trejvisa Heda. NIko ne želi da zna da li je nekad slagao, ukrao kolačić iz tegle u kuhinji. On dobija to isto pitanje na koje nailazimo svi pri ulasku u kafić, knjižaru, na javni teniski teren, aerodrom. Imate zeleni štiklirani znak? Nije velika stvar za mene. Deo modernog sveta. Za Novaxxa Đokovića da preda Open i svoj pokušaj da uđe u istroju zbog tričave stvari... Ne vidim da će se to desiti. Čak i ne razumem to. Zašto su Novaxx Đoković i bilo ko ko ne želi vakcinu zabrinuti? Zbog krvnog ugruška? Jednog u milion. Smrti - upitao je Svanton.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pomenuti novinar je na kraju pomenuo i australijskog tenisera Nika Kirjosa. 

- Sledećom prilikom kada ode na pivo sa kolegom Nikom Kirjosom, trebalo bi da pročita šta kaže tetovaža na njegovoj ruci. 'Vreme ističe'. Ako ostane van Rod Lejver arene i gleda kako Nadal podiže 21. pehar, možda žažali zbog toga do kraja života - konstatovao je australijski novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading