STANKOVIĆ SE SAVETUJE SA NAJBOLJIM: Trener Zvezde OTKRIO da se često čuje sa selektorom Srbije!

Autor:

Sport

16.10.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvonedeljne reprezentativna pauza je gotova a ekipa Crvene zvezde u subotu igra meč Superlige protiv Kolubare u Lazarevcu.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Trener crveno-belih Dejan Stanković je otvoreno priznao da mu korona virus zadaje najveće probleme.

Poznato je da su crveno-beli imali niz važnih igrača koji su bili donedavno pozitivni, kao i da je od petka zaražen Stankovićev asistent i klupska legenda Nenad Milijaš.

Trenera Zvezde u takvoj situaciji najviše brine u kakvom stanju će se igrači vratiti posle oporavka od kovida i o tome je razgovarao i sa svojim prijateljem, selektorom vaterpolista Dejanom Savićem.

- Pričao sam sa Dejanom Savićem, zvao me je, čuli smo se, ko zna kakvi ćemo se vratiti fudbalu posle toga. Lično sam se vakcinisao skoro trećom dozom, moja familija takođe i ne znam kako možemo drugačije da 'završimo' koronu, ako ne budemo odgovorni sami prema sebi - izjavio je Stanković a preneo klupski sajt.

- To je nešto s čim se borim, jer se svakog dana pojavi sa problemom i tome treba stati na put - dodao je Stanković.

Korona je zaustavila i najboljeg fudbalera Zvezde Aleksandra Kataija, koji je do kraja septembra nastupio u velikom broju mečeva na kojima je bio i strelac, a onda je bio u grupi zaraženih i od tada nije sa ekipom.

- Znate i sami da Katai ne trenira, krenuo je lagano posle korone, a pre toga je takođe imao zdravstvene probleme - izjavio je trener crveno-belih.

Tokom pauze zbog utakmica reprezentacije, Zvezda je potvrdila da su četvorica lidera negativni posle preležane korone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading