NOVAČE, ŠTA TO RADIŠ?! Jelena objavila INTIMAN SNIMAK, dok joj suprug DRŽI U RUCI (VIDEO)

Autor: Republika

Sport

07.09.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak i Jelena Đoković uvek iskoriste priliku da pokažu da su kao sav normalan svet, bez obzira na dobrostoježi život koji vode.

Republika

Foto: fotomontaža/Tanjug/AP/printscreen

Jelena objavila snimak Novaka Đokovića

Jelena je odbjavila snimak na kom Novak pere sudove u kuhinji.

- Novakova treća smena. Evo kako on meditira posle kasnog meča na US openu. On je moj MVP u kuhinji - napisala je majka Stefana i Tare.

Novak je snimku spontan i šaljiv kakvim ga svi znamo. Najbolji teniser sveta vodi razgovor sa suprugom na temu pravnja sudova, kako najviše voli da pere šerpe, te kako je Jelena bila vredna i sad je red da je on odmeni.

 

 

Kuhinjske obaveze su ispunjene posle meča na US openu sa Amerikancem Džejsonom Bruksbijem, odigranom u noćnom "prajm tajm" terminu. Đoković je trijumfalno završio duel i plasirao se u četvrtfinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sale

07.09.2021 17:53

Nole, ode 50 l vode za jednu šerpu!

Dalibor

09.09.2021 13:45

Ja mislim da dok on tu šerpu drži baš mu stoji zar ne,kao da mu je reket u ruci i ja mislim da bi Nole i sa tom serpom imao nekoliko Grend -slemova ,ahahaaaha