ENDI, PA TI SI KRALJ: Mari NAHVALIO Novaka kao brata rođenog, Rodžer i Rafa će POLUDETI!

Autor:

Sport

30.08.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Mari se priprema za učešće na US Openu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Endi Mari

Mari nije imao sreće na žrebu, pošto će u prvom kolu igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Britanac je uoči početka njujorškog Grend slema odgovarao na pitanja novinara, a neizbežna tima bila je i "velika trojka":

Razgovarao sam sa ljudima koji su igrali protiv Federera, kada je imao 17 godina i svi su rekli da je veoma dobar, ali nikada nisu očekivali da će postići sve što je postigao. Rafa je bio drugačiji, od malih nogu, bio je vrlo mlad kada je osvojio Grend slem. Novak je na terenu uvek imao mnogo kvaliteta, kompletnu, čvrstu igru, ali mislim da niko nije očekivao da će osvojiti 20 Grend slemova.

Mari je i u nastavku razgovora hvalio Đokovića.

- Ako pogledate njegovu igru, videćete da se tokom godina dosta poboljšao. Igra dobro na svim podlogama, ima neverovatan ritern... Kretanje i atleticizam su nešto što ga razlikuje od ostalih igrača. Ta fleksibilnost i odbrana, takođe. Nije da se Rafa i Rodžer ne brane dobro, već je to više u načinu na koji se Novak kreće, kako 'sklizne' u bekhend, kontroliše teren. Kada smo imali 19- 20 godina, nisam mislio da će uraditi sve ovo, iako sam ga poznavao iz vremena kada smo obojica imali 13-14 godina. Znao sam da je sjajan igrač, ali ovo što on sada radi je posebno, veoma posebno - zaključio je Britanac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading