DA LI ĆE SE IZBORITI SA PRITISKOM? Veliki Đokovićev rival u PANICI pred US Open!

Autor:

Sport

18.08.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Danil Medvedev je prvi nosilac i glavni favorit za osvajanje Mastersa u Sinsinatiju, a ruski as se podsetio okršaja sa Novakom Đokovićem koji je odustao od turnira da bi bio što spremniji za US Open.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Medevedev, koji na startu Mastersa u Sinsinatiju igra sa Makenzijem Mekdonaldom, kaže da će prvi favorit na poslednjem Gren slemu u sezoni svakako biti Novak Đoković.

- Svaki put kad igrate sa njim vi ste pod pritiskom, da to tako nazovemo. Imate nekih mečeva gde kad izađete na teren, osećate da ste bolji od protivnika i da nema šanse da izgubite taj meč jer osećate da igrate bolje. Protiv Novaka Đokovića to nikad nije moguće- priznao je Medvedev.

Njih dvojica su se do sada sastajali osam puta, skor je 5-3 u korist Novaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev prvi favorit za osvajanje Sinsinatija

- Uvek osećate pritisak protiv Đokovića, u svakom poenu koji igrate. Tako je bilo i u Sinsinatiju 2019. godine- dodao je Rus.

Zanimljivo je da Medvedev od tog finala US Opena 2019. godine ima skor 7-1 u finalima.

Jedini poraz imao je u februaru u Melburnu i to baš od Novaka Đokovića.

- Sećam se kada sam igrao prvo masters finale da sam bio srećan zbog toga što igram sa Rafom. Uvek se trudim da dam najbolje od sebe, ali u Melburnu je nešto bilo pogrešno, tako da sam izgubio veoma brzo i veoma lako. Može svakom da se dogodili ali znam da će za mene iskustvo biti ključ uspeha- zaključio je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading