ĐOKOVIĆ DOBIO OTVORENU PRETNJU: Lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam o tome!

Autor:

Sport

15.08.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Danil Medvedev je stigao do finala mastersa u Torontu gde će igrati protiv Rejlija Opelke iz SAD, a činjenica je da će biti jedan od favorita za osvajanje US Opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danilč Medvedev

Drugi reket sveta je u dobroj formi, a posle Toronta će igrati i u Sinsinatiju.

- Naravno da razmišljam o US openu. Moram da ostanem miran, ostalo je još malo. Može svašta da se dogodi. Uvek sam mislio da je najbolja priprema za US open što je više moguće pobeda. U finalu sam Toronta, a imam nameru da igram i Sinsinati. Što više mečeva dobijem, bolje ću se osećati za US open- rekao je Medvedev.

Medvedev je jedan od desetorice igrača koji su ove sezone odigrali najviše turnira.

- Nisam znao da sam odigrao toliko turnira. Pokušavam mudro da pravim raspored. Možda sam mogao da odmorim posle Australijan opena, ali Roterdam mi se kao turnir dopada. Na šljaci sam igramo samo na Mastersima i Rolan Garosu. Neću da krijem to, kao ni moji rivali, moj glavni cilj su i dalje Grend slemovi. Tamo je najviše poena i najveći nagradni fondovi. Osećam se dobro i dok mi telo ne kaže, nastaviću sa svojim planom- dodao je on.

Sinsinati kreće već u ponedeljak, dok je US open na programu od 30. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading