Nadal opleo po srpskim navijačima!

Autor:

Sport

12.01.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je doživeo poraz u meču od Novaka Đokovića u finalu ATP kupa u Sidneju, 6:2, 7:6(4). Bio je to njegov 29. poraz od srpskog tenisera, posle kojeg je Srbija stigla do izjednačenja u borbi za veliki pehar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Nadal je kasnije odlučio da ipak ne igra u dublu, a to je njegovu reprezentaciju koštalo trofeja, jer su Novak Đoković i Viktor Troicki slavili i na kraju doneli titulu Srbiji.

Veruje se da je razlog odustajanja u pitanju nedostatak energije jer je igrao duge mečeve proteklih dana, ali smetalo mu je još nešto.

I tokom meča se žalio na povike sa tribina, a posle meča je rekao šta mu je na srcu..

- Iskreno, mislim da je publika bila fantastična svakog dana, ali nekada ljudi iz nekih zemalja ne razumeju kako tenis funkcioniše, misle da je to fudbal. Poštovanje mora da bude tu, a njega nije bilo od malog dela publike - rekao je verovatno aludirajući na skandiranje srpskih navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Španac kaže da nije zabrinut posle novog poraza od Đokovića.

- Kakav mi je skor na betonu protiv Novaka? On je najbolji na svetu na ovoj podlozi u poslednjih nekoliko godina. Popravio sam stvari, možda je sad rana faza sezone, ali napredovao sam u nekim stvarima za koje se nadam da će mi dati veće šanse u bližoj budućnosti. Pre svega mislim na servis, igrao sam i servis-volej. Nastaviću da radim - zaključio je Rafael Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading