POGODI KO SAM: Druga epizoda - PART II

Autor: Republika

Sport

13.10.2021

20:00

Portal Republika.rs pokrenuo je sportski kviz, koji se odnosi na pogađanje poznatih ličnosti iz sveta sporta. Ponedeljak, sreda i petak od 20 časova biće rezervisan za "POGODI KO SAM"!

ilustracija: republika.rs

Pogodi ko sam

Kviz "Pogodi ko sam?", imaćete priliku da gledate svakog ponedeljka, srede i petka od 20 časova na našem Jutjub kanalu Republika, na vama je da date tačan odgovor među prvima u komentarima ispod ovog teksta i osvojite vredne nagrade! 

 

 

Pravila su vrlo jednostavna:

Naime, u toku nedelje ćemo vam ponuditi jednu zagonetnu ličnosti, a asocijacije će se kretati od najtežih do najlakših, onaj ko bude imao tačan odgovor i bude dao najzanimljiviju anegdotu vezanu za istu biće nagrađen.

Drugi deo kviza sa nešto lakšim asocijacijama pogledajte na početku teksta, a ako znate tačan odgovor ostavite komentar ispod! 
Sada da se prisetimo prethodne epizode:

 ⁃ U pitanju je fudbaler, rođen je 2. oktobra 1969. godine u Zrenjaninu. Ostao je upamćen kao igrač koji nikada nije zaigrao za Crvenu zvezdu ili Partizan, imao je osrednju karijeru u holandskoj ligi, ali je uvek bio silno motivisan kada je nacionalni dres tada Jugoslavije bio u pitanju. Kada je završavao karijeru kupio je svinju kako bi častio svoje saigrače koji nisu redovno primali plate. Da li znate ko je u pitanju? 

A, ako niste sigurni i dalje, sačekajte sledeću epizodu u petak od 20 časova! 

SREĆNO!

Komentari (1)

Loading