GROBARI SE VEĆ HVATAJU ZA GLAVU: Baksuzni Englez ponovo sudi Partizanu u Evropi!

Autor:

Sport

02.11.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana ovog četvrtka nastavlja svoj evropski put u Ligi konferencija. Crno-beli gostuju Gentu u okviru 4. kola ovog takmičenja, a poznato je ko će deliti pravdu na toj utakmici.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meč Partizan - Gent

Naime, uloga glavnog sudije na meču dodeljena je Englezu, Krisu Kavanu, koji važi za jednog od najboljih arbitara na Ostrvu.

Ono što je zanimljivo je da je ovaj arbitar jednom već je delio pravu crno-belima. To je bilo leta 2019. godine, kada je Partizan izgubio u Turskoj od Malatije sa 1:0.

Treba napomenuti i da će Kavana na utakmici u Belgiji za pomoćnike imati Danijela Kuka i Harija Lenarda, dok je četvrti sudija Robert Džons. 

Kavana je takođe sudio i večitom rivalu - Crvenoj zvezdi, prošle godine kada su crveno-beli eliminisani od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Podsetimo se, zbog crvenog kartona meč neće voditi trener Partizana Aleksandar Stanojević, već će ta uloga pripasti pomoćniku Igoru Duljaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading