DOK ČEKA ROĐENJE DETETA: Isinbajeva snimila film o pripremama za Rio

Autor:

Sport

20.08.2017

05:21 >> 15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruka olimpijska i trostruka svetska šampionka u skoku s motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva snimila je kratkometražni film o želji za pobedom, odnosno o pripremama za Olimpijadu u Rio de Žaneiru. Isinbajeva nije učestvovala na OI prošle godine, pošto je ruskim atletičarima bilo zabranjeno učešće zbog navodnog dopinga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Isinbajeva je snimila film

Film je režirala legendarna atletičarka, a bavi se vremenom posle povratka vrhunskom sportu po rođenju ćerke, a zaključno sa Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.

"Snimili smo film o mom putu do Igara u Riju. Od prvog dana posle rođenja deteta, kada sam odlučila da se vratim i odem na Olimpijadu. Sve je iz prvog lica, svakog dana. To nije samo film, to je dokumentarna hronika mojih priprema za Igre 2016", navela je ruska atletičarka.

Ona je rekla da postoji šansa da se film do kraja godine nađe u programu nekog festivala u SAD ili Kini.

Isinbajeva je 2014. dobila ćerku, a godinu dana kasnije je objavila povratak sportu i počela pripreme za Rio.

Međutim, Međunarodna atletska federacija (IAAF) je potom suspendovala sve ruske atletičare sa OI u Riju zbog doping skandala. Ona je potom odlučila da se povuče iz atletike,  a trenutno čeka drugo dete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading