ALAVOST?! ĐOKOVIĆ JE NAPRAVIO GREŠKU KARIJERE: Trese se Srbija posle OVIH REČI!

Autor:

Sport

01.08.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković nije uspeo da stigne do odličja u Japanu, a razlog leži u tome što je želeo previše.

Foto: Tanjug/AP

Ostao bez medalje u Tokiju - Novak Đoković

Teniski stručnjak Goran Bubanj ocenio je za "RTS" da je Novak Đoković načinio pogrešan potez odlukom da igra i u miks dublu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nole je, posle svega, ugrozio i svoje učešće na US Openu, a svakako da je imao najbolju nameru - da Srbiji donese dva odličja iz Japana.

To je možda još jedna od stvari koju on nije sagledao u startu – da on na Olimpijskim igrama neće biti sa svojim timom, da neće biti sa ljudima koji mu rešavaju stvari. Njegov menadžer Edoardo Artaldi bi ovo što ću vam sada reći sigurno primetio. Jedna stvar koja je potpuno tehničke prirode, a to je kada igrate singl i dubl, onda vaš meč u pojedinačnoj konkurenciji mora da počne mnogo ranije jer se mečevi parova uvek igraju posle singla. Onda je on žaleći se da igra prerano, ušao taj dubl i, umesto da, na primer, igra u 19, na terenu bio tri sata ranije – u 16. To je još jedna sporedna stvar koja je dosta uticala - rekao je Bubanj, pa dodao:

Ne samopouzdanje, nego i čitav niz radnji koje ima pred jedan grend slem. Sebi je oduzeo mesec dana odmora i priprema, pripremni turnir pred Ju-Es open. Mnogo toga je žrtvovao za Olimpijske igre i, da je osvoji, bio bi umoran i sve bi bilo isto, ali bi imao energiju koju bi mu dalo to zlato. Ovako, u velikoj meri će biti umoran i biće strašno teško u Njujorku - zaključio je Goran Bubanj.

Podsetimo, Nole je u singlu u duelu za bronzu poražen od Pabla Karenja Buste, a potom je zbog povrede odustao i od okršaja sa Australijom u miksu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading