SAD JE PAO NAJNIŽE: NBA zvezdi zabranjen ulaz u dvoranu!

Autor:

Sport

24.01.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra se jednim od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige, a danas širi opasne dezinformacije o vakcini i odbija da primeni propisane epidemiološke mere.

SAD JE PAO NAJNIŽE: NBA zvezdi zabranjen ulaz u dvoranu!

Foto: Tanjug/AP

Džon Stokton

Slavni plejmejker Jute Džez, Džon Stokton odbija da stavi masku i zato mu je otkazana karta za mečeve škole koju je proslavio i u kojoj mu je dres podignut iznad terena u dvorani.

Njegov koledž, sa kojeg je otišao u NBA 1984, objavio je saopštenje o ovom slučaju i nije izneo Stoktonovo ime:

- Nećemo da navodimo određene akcije koje smo preduzeli protiv određenog pojedinca. Sprovodimo preventivne mere protiv korone veoma ozbiljno i nastavićemo da procenjujemo kako da najbolje moguće smanjimo rizik od širenja korone odgovarajućim merama - saopštila je Gonzaga.

Stokton je član "Kuće slavnih" u Springfildu, u koju je ušao kao jedan od najvećih plejmejkera u istoriji. Čitavu karijeru je proveo u Juti (1984-2003), kroz karijeru je imao čak 10,5 asistencija po meču, a bio je i član Drim-tima koji je 1992. osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Barseloni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading