PEŠIĆ ĆE MORATI DA OBRATI PAŽNJU: Reprezentacija Srbije dobija NEOČEKIVANO pojačanje iz Zvezde?

Autor: Republika/N. K.

Sport

08.10.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Luka Mitrović igra fenomenalno od povratka u Crvenu zvezdu, a ako nastavi u istom ritmu, mogao bi da usledi i reprezentativni poziv.

Republika

Foto: Starsport

Povratnik na klupu Srbije Svetislav Pešić

Doskorašnji košarkaš Budućnosti, sa dabl-dabl učinkom od 12 poena i 11 skokova, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf crveno-belih u Tel Avivu, a njegove partije predstavljaju iznenađenje i za srpskog stručnjaka Vlade Đurovića.

- Moram priznati da nisam očekivao da će Mitrović imati ovakav doprinos. Protiv Makabija je odigrao briljantnu utakmicu. On ume da igra i na poziciji "pet", gde je pravio velike probleme rivalu. Radi se o polivalentnom košarkašu koji ume da pogodi spolja, krene na ulaz, podeli asistenciju - ocenio je Đurović za naš portal, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Skreće pažnju na sebe - Luka Mitrović

- Pešić će sigurno obratiti pažnju na njega, posebno iz perspektive brojnih otkaza sa kojima bi reprezentacija Srbije mogla da se suoči - jasan je Vlade Đurović.

Podsetimo, Luka Mitrović ima 28 godina, na Mali Kalemegdan se vratio ovog leta, posle epizode u podgoričkoj Budućnosti, a tokom prvog mandata u Crvenoj zvezdi osvojio je po tri titule u ABA ligi i domaćem šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading