Ocena dvostrukog NBA šampiona: Džordan ima jedan nedostatak u odnosu na Lebrona, zbog toga je Džejms najbolji u istoriji!

Autor:

Sport

16.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Detroit Pistonsa Bil Lambir smatra da je Lebron Džejms najbolji košarkaš svih vremena i da se sa njim ne može porediti ni Majkl Džordan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

- Mislim da je Lebron Džejms najbolji igrač svih vremena. Veoma sam siguran u to. Brz je kao vetar, izuzetno je fizički spreman... On je najbolji igrač koji je ikada igrao košarku - rekao je bivši centar Pistonsa za ESPN.

U "trci" za GOAT priznanje, kao najveći Džejmsov najveći smatra se Majkl Džordan. Lambir tvrdi da legendarni as Bulsa ima jedan nedostatak u odnosu na Lebrona.

- Važnije od svega je što je Lebron od prvog dana znao kako da učini svoje saigrače boljim i da ostvaruje pobede. To je nešto što Džordan nije mogao dugo. Jeste da Džordan ima više titula, ali mislim da bi Lebron u svakoj eri igrao kao što igra sada i bio dominantan - poručio je 62-godišnji Amerikanac.

Majkl Džordan

Bil Lambir je 1989. i 1990. osvojio dva prstena sa Detroitom. Na tom putu imao je priliku da pobeđuje i Džordanove Čikago Bulse, pre nego što su zavladali NBA ligom i osvojili šest titula u narednih osam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading