Vladimir Micov potpisao na dve godine!

Autor:

Sport

02.07.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Vladimir Micov produžio je ugovor sa Olimpijom iz Milana na dve godine, pa će tako u gradu mode ostati do 2021. godine, što je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Micov

Prethodna uprava je nakon neuspeha napustila klub, a na čelo su došli neki novi ljudi. Na klupu će naredne sezone sesti Etore Mesina, koji gaji potpuno drugačiji stil igre i sigurno je da je pred ovim timom veoma burno leto.

Statistički gledano, Micov je ipak bio svetla tačka Armanija u tek završenoj sezoni. U Evroligi je prosečno beležio 13,9 poena po meču, uz 3,2 uhvćene lopte. Ipak, to nije bilo dovoljno za nešto bolji plasman na kraju sezone.

Danas je objavljeno da je Vladimir Micov produžio ugovor na još dve godine, a sve je potvrdio menadžer našeg košarkaša, Miško Ražnatović putem kratkog saopštenja na društvenim mrežama.

Micov će tako u Olimpiji ostati do 2021. godine i biće jedan od glavnih pokretača tima u godinama koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading