Micić bolji od Štimca!

Autor:

Sport

11.03.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Turk Telekom na gostovanju u Ankari rezultatom 84:76 u okviru 19. kola turske lige.

Vasilije Micić, košarkaš Anadolu Efesa

Nakon izjednačenog prvog poluvremena (36:36), ekipa iz Istanbula je od sredine treće četvrtine, serijom 20:5, došla do kapitalne prednosti. U poslednjem periodu bilo je i ogromnih +23 za goste, ali su domaći na kraju iskoristili opuštanje Anadolu Efesa i prišli na samo osam poena zaostatka.

 

U 15. ovosezonskoj pobedi blistali su Brok Motum sa 28 poena (11/17 iz igre), dok je srpski reprezentativac Vasilije Micić dodao 15 poena i 8 asistencija. Kod Turk Telekoma, koji je doživeo šesti poraz na poslednjih sedam mečeva, blistao je Vladimir Štimac sa 22 poena i čak 14 skokova, dok je Silven Landesberg dodao 20 poena.

Anadolu Efes je i dalje drugoplasirani tim na tabeli sa učinkom 16-3 (isti učinak ima Fenerbahče na prvom mestu), dok je Turk Telekom na šestoj poziciji sa skorom od 10 pobeda i 9 poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading