Murinjo: Ima nade za Engleze

Autor:

Sport

12.07.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da reprezentacija Engleske ima razloga za optimizam, uprkos tome što nije uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo je pohvalno govorio o Englezima

Engleska je posle produžetaka poražena od Hrvatske 1:2.

- Engleska ima razloga da žali pošto je bila veoma blizu, ali ima razloga da bude optimistična. Tim je mnogo bolji u odnosu na neka ranija takmičenja. Igrači su mladi i većina njih će igrati i na sledećem Svetskom prvenstvu i sa više iskustva na klupskom nivou - rekao je Murinjo i dodao:

- Da sam ja u Savezu zadržao bih selektora Gareta Sautgejta i Stiva Holanda i pružio bih im priliku da vode tim i na narednom Evropskom i Svetskom prvenstvu. Igrači, tim i svi koji su bili na Svetskom prvenstvu imaju razloga da se ponosno vrate kući posle svega što su pružili i učinili svoju zemlju ponosnom.

On je pohvalio selekciju Hrvatske koja se prvi put plasirala u finale Svetskog prvenstva.

- To je odlično dostignuće za zemlju sa malom ligom i gde većina igrača ne igra u Hrvatskoj već u inostranstvu. Kada radite u inostranstvu svoju zemlju osećate na drugačiji način - rekao je menadžer Mančester junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading