Kjelini i Silva odgovorili ko je bolji Ronaldo ili Mesi: Uzmi krst i pomoli se

Autor:

Sport

06.02.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika dilema koja zaokuplja ljubitelje fudbala u poslednjoj deceniji: ko je bolji, Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo, dobila je odgovore i od dvojice vrsnih defanzivaca, Đorđa Kjelinija i Tijaga Silve

RepublikaFoto: youtube.com/FootoZ
Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Brazilac Tijago Silva, komandant odbrane Pariz Sen Žermena, kaže da bi uvek više voleo da igra protiv Ronalda nego protiv Mesija.

- Razlika je i tome što Mesija kad ima loptu u situacijama jedan na jedan i jedan na dva, jako je teško zaustaviti! Nije lako sa Ronaldom, ali njega jedan igrač može da markira, a drugi da motri situciju i da ti daje sigurnost iza leđa. Obojica mogu da naprave čudesne stvari, ali mislim da je teže igrati protiv Mesija - rekao je Silva.

A, dugogodišnji defanzivac Juventusa i reprezentacije Italije Đorđo Kjelini je bio još slikovitiji na pitanje kako se braniti protiv Ronalda i Mesija.

- Kada je Kristijano u pitanju, način je da mu se zatvara prolaz unutra i da se namesti na desnu nogu. A, kada je Mesi u pitanju, tu ti ostaje da uzmeš krst i pomoliš se Bogu - našalio se Kjelini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading