ČEKAJU IH VEŠALA: Torcida Split poslala brutalnu poruku hrvatskim huliganima sa derbija

Autor:

Sport

22.12.2017

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatskim huliganima koji su učestvovali u neredima na 156. Večitom derbiju ne piše se dobro ukoliko se vrate kući u Split.

RepublikaFoto: Starsport
Neće se dobro provesti ako se vrate u Split

Kako "Alo" prenosi, na nedovršenom hotelu Marjan obešena je lutka u crno-belim bojama, a s obzirom na to da se hotel nalazi u vlasništvu Željka Keruma, splitskog tajkuna, koji ima bliske veze sa uhapšenim huliganima, jasno je kome je poruka upućena.

- Na nedovršenom hotelu „Marjan“ u Splitu koji se dovodi u vezu sa Kerumom, navodnim vođom i finansijerom hrvatskih huligana uhapšenih u Beogradu, obešena je simbolično lutka. Ona je crno-bela, što je jasna poruka navijača „Torcide“. Naime, odabrali su da to bude baš devojka jer u „Torcidi“ hrvatske huligane koji su uzeli novac kako bi se tukli za Partizan nazivaju seka-persama - kaže izvor "Aloa" i dodaje:

- Željko Kerum je sa hrvatskim huliganima bio uskopovezan preko kluba „Pit bul“. Navijači uhapšeni u Beogradu bili su članovi tog kluba i borili su se za njega, naročito Jakov Podrug i Damir Tovarović. Poznata je stvar da je Kerum i finansirao neke od njihovih borbi.

Huligani koji su učestvovali u haosu na derbiju nisu odranije bili poznati po pripadnosti navijačkom miljeu, ali su isticali da su navijači Hajduka i najokorelije pristalice tog kluba, Torcida, ne mogu da im oproste što su se tukli na strani jedne srpske navijačke grupe i to za novac, a uz to smatraju i da su ih osramotili zato što su na kraju isprebijani i skinuti goli pre nego su izbačeni sa tribine i pohapšeni.

 Još ih više boli to što su ih „Grobari“ pretukli, skinuli gole i izbacili ih sa tribina. Najveća uvreda za „Torcidu“ je dobiti batine od Srba. Zbog toga su im jasno poručili šta ih čeka po povratku iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading