POMRAČENJE: Sergej dobio CRVENI karton, pa se posvađao fudbalerom tzv. Kosova! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.12.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić je imao zapažen učinak na meču protiv Sampdorije, ali je utisak pokvario crvenim kartonom u finišu utakmice zbog čega je ušao i u raspravu sa saigračem Vedatom Murićijem.

POMRAČENJE: Sergej dobio CRVENI karton, pa se posvađao fudbalerom tzv. Kosova! (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen

Rasprava Murićija i SMS-a

Sergej je bio strelac prvog gola na meču protiv Sampdorije, potom je asistirao Imobileu, međutim, uspeo je da zaradi i crveni karton.

Vezista Lacija je prvo zbog neopreznog starta dobio žuti karton, ali je zbog prigovora sudiji morao ranije u svlačionicu.

Ono što je mnogima promaklo, Sergej je zbog isklučenja imao prepirku sa reprezentativcem tzv. Kosova, saigračem Vedatom Murićijem, kom se očigledno nije dopao potez našeg asa.

 

 

Trener Lacija Mauricio Sari je objasnio šta se to dogodilo na terenu i zašto je Sergej dobio isključenje.

- Mogu tačno da vam kažem šta je rekao sudiji: "Nisi video je***u stvar!" Za ovako iskusnog sudiju, rasprava je mogla da se reši bez kartona. Sergej je ispao naivan, ali je i sudija Fabri malo prenaglio - poručio je Sari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading