DEJAN STANKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Delije će biti prezadovoljne!

Autor:

Sport

27.11.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener srpskog šampiona odlučio je da u svoj stručni štab praktično implementira Vladimira Petrovića Pižona i dodeli mu ulogu po kojoj je bio prepoznatljiv tokom trenerske karijere.

DEJAN STANKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Delije će biti prezadovoljne!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Vladimir Petrović je već nekoliko sedmica prisutan na treninzima Crvene zvezde, njegova uloga bitna je zbog implementiranja osnovnih fudbalskih referenci kod mlađih fudbalera .

Stanković je uočio jedan od bitnih problema mlađih igrača. Shvatio je da bez obzira na talenat i velika klupska očekivanja, posle kompletnog staža u omladinskoj školi, moraju dodatno da rade na osnovnim elementima. Odnosno prijemu i predaji lopte, kao još nekim detaljima. 

Republika

Foto: Starsport

Legenda kluba ponovo u bitnoj ulozi

Pižon je sa velikom radošću prihvatio poziv nekadašnjeg đaka i kapitena omladinskog tima. Najveći uticaj na razvitak očekuje se na primeru, Marka Lazetića, Petra Stanića, Strahinje Erakovića...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MIRKO

27.11.2021 09:47

Ako je to ozbiljna namera to bi bilo dobro. običnom gledaocu uočljivo je da mladići iz omladinskog pogona ne mogu da se uspešno uključe u seniorsku ekipu. Potreba za ''doškolovanjem'' je vidljiva. zašto se oni za te elementarne veštine ne osposobe u najmlađim selekcijama je pitanje za omladinsku školu i pogrešan tretman takmičenja u mlađim selekcijama gde je primarna borba za mesto na tabeli pa se individualni rad i razvoj zapostavlja.