ARAPI SPREMILI MILIONE: Ajaks ostaje bez tandema koji je donosio titule!

Autor:

Sport

26.10.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme je engleski klub Njukasl glavna tema u svim svetskim medijima. Tako su i potvrđene glasine, da "Svrake" kreće po po proslavljenog trenera Ajaksa Erika ten Haga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Tadić, kapiten Ajaksa

Ajaks proteklih godina beleži sjajne rezultate. Igraju napadački fudbal i imaju prosek od po tri gola po utakmici, uspeli su da opstanu na vrhu i nakon odlazaka De Lihta, De Jonga, Desta i Van de Beka

Sve ovo je privluklo nova vlasnike da zatraže njegove usluge.  

Popularni sportski novinar Fabricio Romano je takođe potvrdio ovu priču da će Ten Hag pristati da napusti Ajaks samo ukoliko i direktor amsterdamskog tima Mark Overmars pođe sa njim, a kako holandski Telegraf dodaje ovaj tandem nema ništa protiv da započne novi veliki projekat u Premijer ligi. 

- Naravno da je Overmars zainteresovan za ovakav projekat. To je veliki izazov. On je u Ajaks 10 godina, uradio je sve što je mogao. Uskoro očekujte i zvanične poteze Njukasla i početne pregovore - istakao je urednik Telegrafa Valentin Drisen. 

Pod ovim imenima Ajaks je osvojio dve duple krune, treća mu je oduzeta zbog pandemija, jer je Holandija odlučila da tu sezonu 2019/20 suspenduje i završi je bez šampiona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading