ZBOG OVOGA JE STANOJEVIĆ "POCRVENEO": Trener Partizana OTKRIO detalje razgovora sa sudijom!

Autor:

Sport

21.10.2021

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Partizan bio blagi favorit pred početak meča protiv Genta, doživeo je poraz. Posle nešto više od 90 minuta igre, gosti su odneli tri boda, minimalnim rezultatom - 1:0.

Republika

Foto: TVPrintscreen/Arenasport

Detalj nakon meča Partizana i Genta

Ipak, osim poraza, ovaj meč 3. kola Lige konferencija ostaće upamćen i po crvenom kartonu Aleksandra Stanojevića koji neće moći da vodi ekipu za 15 dana u Belgiji.

Biće to veliki hendikep za crno-bele koji sada zaostaju tri boda u borbi za to prvo mesto, dok je sam Stanojević na konferenciji za medije objasnio situaciju viđenu posle utakmice.

- U pitanju je bila neka komunikacija, jednostavno nesporazum. Ništa nisam rekao, išao sam da čestitam sudiji. On je reagovao, ja sam odgovorio i to je to. Nisam imao zamerku na suđenje. On je u odnosu na nešto što mu se desilo pre toga odgovorio, ja sam isto odgovorio i to je to. Nemam šta da dodam više - poručio je Stanojević.

Strateg crno-belih se zatim osvrnuo i na utakmicu.

- Čestitam ekipi Genta, bila je dosta zahtevna utakmica. Jedna naša dekoncentracija kod prekida je dovela do gola. Utakmica je mogla da ode i na drugu stranu, nerešeno je bilo realno. Jači su i fizički dominantniji od nas. Uvođenjem određenih igrača u nastavku smo dobili na agresivnosti. Kvalitet rivakla nam nije dao da se razmahamo u datom trenutku - izjavio je Stanojević i potom dodao:

- Nisu oni nas ništa posbeno ugrožavali, više nas je Soči ugrožavao ako ćemo tako da gledamo. Ne odgovaraju nam ekipe koje su fizički jače. Brzi su, jaki... Teren je bio težak za igru, izuzetno mekan, više im je odgovarao.

Na pitanje da li je kalkulisao zbog derbija koji sledi u nedelju protiv TSC-a i da li bi šta sada menjao, Stanojević je rekao:

- Kad izgubite, naravno da bih nešto drugo uradio. Nismo razmišljali o nedelji i TSC-u. Napravili smo tim za koji sam mislio da je najbolji za ovu utakmicu. Nikog nismo odmarali i rotirali, nsimo uspeli da se nametnemo i to je to - zaključio je Stanojević. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading