RONALDO JE JEDINI ZBOG KOGA BIH OVO URADIO!

Autor:

Sport

19.10.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karim Benzema govorio o bivšem saigraču Kristijanu Ronaldu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema slavi pogodak



Jedan od trenutno najboljih napadača na svetu i predvodnik Real Madrida Karim Benzema, u intervjuu za "ESPN" govorio je Zlatnoj lopti o kojoj se toliko priča proteklih dana, a čija će dodela biti 29. novembra ali se dotakao i bivšeg saigrača i fudbalera koje očigledno neizmerno poštuje, Kristijana Ronalda.

 

- Kristijano? Kad igrate sa momkom koji postiže 50 ili 60 golova u sezoni, naravno da ste na usluzi timu, ali i igraču ste na usluzi. Morao sam da se prilagodim. Kada je Kristijano otišao, na meni je bilo da napravim korak napred - rekao je iskreno napadač, pa dodao:

- Ronaldo je jedini napadač zbog koga bih prihvatio da budem na klupi! Zahvaljujući njemu počeo sam da pravim korake, iste kao i on, čak i ako ih je učinio 1 000 puta brže. Naterao me je da zavolim fudbal. Bio je tu i Zizu - prisaćao se fudbaler perioda sa Portugalcem i Zidanom u Realu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading