VIDI GA, DEBELI, ŽIVI GA: Zvezda Premijer lige na terenu sa STOMAČINOM ali i magijom u nogama (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja zvezda Premijer lige, nedavno penzionisani francuski fudbaler Samir Nasri (34) ostaće upamćen kao as koji nije do kraja ostvario svoj talenat. A sinoćne slike su nam još jednom pokazale i zašto.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen

Nasri je blistao u dresu "Građana"

Iako je do prošle godine bio član Anderlehta i iako je pre samo dve nedelje u jednom intervjuu objavio da odlazi u penziju, on se u sredu pojavio na jednoj revijalnoj utakmici na Velodromu sa uočljivim viškom kilograma.

Podsetimo se, Nasri je u dresu Olimpik Marseja pre 15 godina bio najbolji mladi igrač Francuske, u Arsenalu bio biran i za igrača meseca u Premijer ligi i iako je sa Mančester sitijem tu ligu potom i osvajao, uvek je ostajao utisak da je mogao još mnogo više.

 

 

Godine 2017. kada je imao 30 godina bio je kažnjen na čak 18 meseci zbog kršenja anti-doping pravila.

Doduše, tada je već bio igrač Antalije, u kojem je odigrao čak 41 utakmicu za "A" reprezentaciju Francuske, iz koje se povukao sa samo 27 godina, kada ga je Didije Dešan preskočio u izboru ekipe za Svetsko prvenstvo 2014.

Njegovu karijeru pratili su i lepi potezi, golovi, ali i skandali, a večerašnje slike pokazuju da je odavno odustao od pokušaja da igra, iako je i dalje u igračkim godinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading