I NJUKASL MU JE MALO: Saudijski princ kupuje i ITALIJANSKOG GIGANTA!

Autor:

Sport

13.10.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina podigla se nakon što je saudijski princ Mohamed bin Salman kupio engleski tim Njukasl. Čovek koji je čak nekoliko puta bogatiji od vlasnika čuvenog PSŽ-a ali i gazde Mančester sitija, izgleda se nameračio i na italijanskog giganta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ima se, može se

Kako pišu italijanski mediji, u pitanju je milanski Inter.

Kineski vlasnici, naime, razmišljaju o prodaji italijanskog giganta. Nalaze se u finansijskim problemima, zbog kojih je došlo do prodaje važnih igrača koji su prošle sezone predvodili Inter do titule. 

- Ovakva situacija je dugoročno neodrživa za Inter. U vlasničkoj strukturi Intera neđto će sigurno da se promeni 2022. godine - piše La Stampa.

Takođe se pominje da Kinezi traže milijardu evra.

Ono što može da predstavlja bogatom princu su pravila UEFA koja govore o tome da dva kluba koja se takmiče u Evropi ne smeju u istom trenutku da imaju iste vlasnike.

U ovom trenutku Njukasl nije učesnik takmičenja pod okriljem UEFA što znači da saudijski princ želi od “svraka” da stvori tim koji će da se bori za Evropu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
šta je sledeće

19.10.2021 17:40

Verovatno će da povede i Jovića sa sobom.Kraj sage.